WIE IS LEO

Dit is mijn verhaal; ik ben Leo van der Hoeven en ik leef vanaf 2005 op het eiland Mallorca. Ik woon daar met mijn gezin op een landgoed in de natuur, in een landelijke finca dichtbij de mediterrane stad Palma. Het is voor mij een droom die uitkomt en een avontuur om in alle vrijheid, happy en vitaal te leven. Ik combineer nu het zoete leven met mijn business. Ik ben eigenlijk opnieuw gaan leven met minder zwaarte en meer energie en pure levenskracht. Het leven vanuit alleen mijn persoonlijkheid, alle dagen druk en uiterlijk vertoon was ik zat. Ik wilde mijn vitaliteit terug.

 

IK VERTREK

Ik ben opgeleid in personeelsmanagement en bedrijfskunde en heb een brede ervaring opgedaan als organisatie-adviseur in uiteenlopende organisaties. Ik heb Ondernemend Personeelsmanagement in Nederland op de kaart gezet, een nieuwe visie om medewerkers te activeren als waardevolle mede-ondernemers. Deze visie heb ik in ruim honderd bedrijven met mijn eigen bureau met succes vorm kunnen geven. Dit succes had wel een schaduwzijde. Ik kreeg een burnout waar ik niets van begreep en een hernia. De druk was teveel voor mij en één ding was duidelijk; het was tijd voor een echte verandering.

 

HET ROER OM

Ik heb mij in mijn oude levensstijl laten leiden door aanpassingsgedrag, mijn best doen en teveel verantwoordelijkheid op mijn schouders nemen. In mijn nieuwe levensstijl doe ik wat ik het liefste doe met mensen; echt in gesprek komen, de diepte in gaan en samen de weg zoeken naar je natuurlijke levenskracht en pure zelf. Ik doe dat vanuit flow als professional, ervaringsdeskundige en mede-reiziger en met de nodige humor en zelfspot want lachen geeft ruimte. De crisissen in mijn leven hebben voor mij een nieuwe wereld geopend. Een nieuw bewustzijn.

 

VAN ZAKENMAN NAAR LIFESTYLE COACH

Ik ben eerst mezelf gaan coachen door opleidingen te doen zoals NEI, NLP en Mastercoaching.  Daarna heb ik mijn burnout genezen en mijn hernia, door mijn negatieve triggers te transformeren en weer mijn eigen natuurlijke levenspad te vervolgen. Mijn lichaam ging mij direct weer ondersteunen en zo herstellen. Recent heb ik in alle vrijheid en in mijn eigen ritme de Camino de Santiago gelopen, in verbinding met een leuke groep mensen. Ik heb inmiddels tientallen mensen van allerlei leeftijden mogen coachen naar een nieuw bewustzijn. Een omslagpunt waarna je weer je natuurlijke levensenergie en levenskracht voelt.

 

EEN STAP MAKEN IN JE PERSOONLIJKE GROEI NAAR JE PURE ZELF

FEEL THE FLOW LIFESTYLE

Het is mijn missie om vanuit compassie contact met je te maken en je te helpen een nieuwe stap te maken in je persoonlijke groei. En dat kan heerlijk ontspannen bijvoorbeeld in de wijngaard of onder een palmboom op Mallorca maar ook gewoon thuis met je tablet en Skype. Ik leer je triggers te transformeren, nieuwe inzichten over je levenspad en tools om jouw  wensen waar jij warm voor loopt te realiseren. Moeiteloos met altijd een connectie met je natuurlijke flow. Deze nieuwe Flow lifestyle voor jezelf en je werk praktiseer ik zelf ook iedere dag. Dit gaat met vallen en opstaan en zo blijf ik ook mijn inzichten verdiepen met steeds nieuwe resultaten. Wil je meer lezen over mijn persoonlijke groei van zakenman naar lifestyle coach op Mallorca en zo meer bewust worden van jouw unieke verhaal? Klik dan op BOEK