FEEL THE FLOW LIFESTYLE

DOOR JE EIGEN BELEMMERINGEN OP TE RUIMEN

EN ZO JE EIGEN LEVENSKRACHT TE ACTIVEREN

Herken je dit? Je kunt alles dik voor elkaar hebben aan de buitenkant maar toch voel je een zwaarte en dat je energie afneemt. Je voelt dat je connectie met je natuurlijke energie is geblokkeerd. Of je voelt dat je onderweg bent naar een burnout of een crisis. In Nederland zijn er meer dan één miljoen mensen die regelmatig lijden onder hun stress en voelen dat de balans in hun leven weg is! De meeste mensen leven primair vanuit hun persoonlijkheid. Dit is een identificatie met je rollen in de samenleving op basis van je studie, werk en status. Deze posities hebben we vaak bereikt door onze programmeringen van onze jeugd en daarna door erg ons best doen zoals hard werken. Zo groeien we nu eenmaal op maar deze programmeringen zijn vaak onbewust. We weten vaak zelf dus niet waardoor we gestuurd worden.

We zitten vaak gevangen in dit ideaalbeeld en in deze patronen en ons verstand vertelt ons om er iedere keer een schepje bovenop te doen. Ja, tot je echt niet verder kunt. Dit kantelpunt is je moment voor een echte verandering. Door je eigen zwaarte aan te pakken ga je vanzelf lichter worden. Dus lekker opruimen die mentaal-emotionele patronen stap voor stap. Bij iedere interne schoonmaak voel je zwaarte van je afglijden dat is je beloning. Daarna gaan je lichaam en je energie weer herstellen en je ondersteunen, in je eigen ritme. Je natuurlijke energie kan dan weer gaan stromen. Dat is de Flow lifestyle.

 

HET IS EEN KEUS OM HARD EN EENZAAM TE WERKEN TEGEN DE STROOM IN 

OF MOEITELOOS IN VERBINDING MET DE STROOM MEE TE GAAN

In de coaching helpen NLP en NEI technieken je te transformeren, verdiepende dialogen geven je nieuwe inzichten en uitwisseling van nieuwe denkbeelden geven je zicht op het nieuwe tijdperk waarin we leven. De oude principes van creatie werken niet meer daarom lopen steeds meer mensen vast. Neemt bij jou de druk in je leven of werk toe? Ik leer je de nieuwe principes van creatie in het nieuwe tijdperk waardoor je weer meegaat in de stroom. Zo krijg je snel meer  inzichten over jouw levenspad  die je bewuster maken van je belemmerende patronen en je zo gevangen houden. Het zijn gedachten over jezelf met gedragingen die zich de hele dag vaak onbewust herhalen en ook verantwoordelijk zijn hoe jij je voelt.

Als je gedachten kritisch zijn over jezelf dan roepen deze negatieve emoties op. Emoties als angst, boosheid en verdriet brengen op den duur je organen uit balans. Zo kom je in de cirkel van overleven en voel je dat je op den duur energie verliest. Op een bepaald moment in je leven heb je je pure zelf namelijk afgewezen. De mensen om je heen thuis en op je werk moeten dan gaan zorgen voor jouw behoeften aan erkenning en waardering. Vaak gaat dit een tijd goed totdat dit opeens steeds minder goed uitpakt. Je komt steeds meer alleen te staan. Je vertrouwen in jezelf wordt lager en zo worden je mogelijkheden om je doelen in je leven te bereiken kleiner. Herkenbaar?

 

JE KUNT ALLES BEREIKEN WAT JE WENST EN VERLANGT

DOOR JE NEGATIEVE CREATIESPIRAAL

OM TE ZETTEN IN EEN POSITIEVE CREATIESPIRAAL

In de coaching of workshop ga je beperkende patronen en triggers loslaten en weer omzetten in positieve stappen die jou helpen energiek te leven en te werken. Je interne criticus wordt zo een vriend om te groeien. Je krijgt meer zicht op het grote plaatje van je eigen leven, de wijsheid van je pure zelf voel je weer en je energie gaat weer stromen. Zo stap je uit je negatieve creatiespiraal waarin je bezig bent je zorgen om te zetten in problemen. Je stapt  weer in de positieve creatiespiraal van je leven en gaat je leven weer opbouwen. Je gaat weer leven uit je authentieke wensen en verlangens van binnenuit, omdat je daarmee weer een verbinding hebt. Je bent weer in je flow en je lichaam en je energie zijn weer in connectie met de stroom van het leven. Daarmee gaan gelijk je vitaliteit en je levensenergie weer sprankelen.

Het is een magische ervaring die op mij een diepe indruk heeft gemaakt en in die ervaring wil ik je graag laten delen. Zo gaan steeds meer mensen leven en werken vanuit hun natuurlijke levenskracht en pure zelf en zo veranderen de scholen, de bedrijven en de samenleving. Dit vraagt niet langer om aanpassingsgedrag maar juist om verantwoordelijke mensen die een eigen verschil willen maken. Zo ben je goed bezig voor jezelf en betekenisvol voor anderen. Samen op avontuur als creators van een leven vol nieuw perspectief. Moeiteloos meegaan met de nieuwe stroom van het leven. Ga je mee in de flow?