FLOW WERKEN = MAGISCHE RESULTATEN BEREIKEN

PROGRAMMA WORKSHOP FLOW WERKEN

Wat is jouw verhaal? Werk je hard als professional en vakinhoudelijk is alles dik in orde? Je doet er steeds een schepje bovenop maar je merkt dat je impact afneemt? Je voelt meer stress en je ervaart dat je werkdruk blijft toenemen? Deze situatie maakt je zorgelijker. Je wilt juist meer invloed omdat je een urgentie voelt om de cultuur in jouw organisatie te veranderen. Je bent er aan toe om een volgende stap te maken in je persoonlijke leiderschap.

Je wilt nu nieuwe competenties ontdekken en je natuurlijke effectiviteit en impact vergroten. Je wilt oude programmeringen die jouw flow energie belemmeren loslaten. Je kiest voor een kanteling om meer vanuit bezieling, vanuit je pure zelf en natuurlijke flow te functioneren als professional. Zo krijg je zelf nieuwe vitaliteit en kun je beter een verschil maken vanuit je natuurlijke kracht en idealen. Je ambitie is om de lead te nemen in je team.

In de workshop en coaching ga ik graag met je verder in gesprek over jouw verhaal en om samen het geheim van flow werken te ontdekken. Ik leer je de flow workstyle waardoor je magische resultaten gaat bereiken voor jezelf en je team.

De werkvormen zijn gevarieerd; korte colleges, inzichtgevende dialogen, groepssessies en individuele coaching zowel binnen als buiten in de natuur. De sfeer is los en informeel. Ook lekker hard werken  als professionals onder elkaar.

Neem contact met mij op om verder te praten.

 

TOOLS VOOR EEN FLOW WORKSTYLE

Jouw verhaal en uitdagingen in je werksituatie zijn het startpunt.

– De drama driehoek; eenzaam werken vanuit de positie van redder, slachtoffer of held.

– Werken vanuit alleen je onrustige mind start vroeg of laat de negatieve creatiespiraal.

– Je kernbehoeften en je valkuilen als je behoeften niet vervult worden.

– Patronen en onbewuste programmeringen die je flow energie blokkeren loslaten.

– Zelfafwijzing bewust transformeren naar zelfwaardering als sleutel naar flow.

– De fun-factor op je werk als indicator van flow energie.

– Op zoek naar je verborgen programma met je authentieke talenten en natuurlijke kracht.

– De geluks driehoek; flow werken vanuit je pure zelf als coach, uitdager en creator van nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je team.

– Het geheim van de positieve creatiespiraal en magische resultaten.

– Betekenisvol en moeiteloos werken voor jezelf en je team.

 

ACCOMMODATIE

Je verblijft in ons luxe guesthouse op ons landgoed Dulce Vida op Mallorca. Bij meer dan 4 deelnemers gaan we naar een vergelijkbare accomodatie dichtbij. Je verblijf is op basis van volpension en het middagmenu en avondmenu vinden plaats in vriendelijke restaurants in het dorp. Als het even kan buiten op het dorpsplein voor een unieke beleving. De guesthouse is in een vleugel van de finca met eigen entree, tuin en groot terras met een prachtig uitzicht op de bergen en Palma. Een garantie om in een authentieke omgeving in alle rust aan je professionele- en persoonlijke groei te werken.

OMGEVING & EXCURSIES

Landgoed Dulce Vida ligt in de natuur bij het dorpje Algaïda, vlakbij de historische en moderne stad Palma. Optioneel is om samen de markt van Santa Catalina te bezoeken in Palma en een bezoek te brengen aan Ziva To Go voor vitale voeding en detox smoothies. Een wandeling naar de spirituele tafelberg van Randa en een wijn bodega zijn ook mogelijkheden.

PRIJZEN & DATA

Informeer naar de prijzen en data van de workshops en coaching. Liever thuisblijven? Coaching via Skype is ook prima mogelijk.