FLOW LEVEN = LEVEN VAN JE DROOMLEVEN

PROGRAMMA WORKSHOP FLOW LEVEN

Wat is jouw verhaal? Leef je alle dagen druk en heb je al veel bereikt waar je trots op bent? Je doet je best alles onder controle te houden maar je merkt dat je leven steeds meer door je vingers glipt? Je gaat steeds meer overleven en je zorgen en stress nemen toe? Je verlangt juist naar meer geluk, plezier en zelfvertrouwen en voelt een urgente voor een omslag? Je wilt nu een volgende stap maken in je persoonlijke groei naar een hoger bewustzijn.

Je wilt nieuwe patronen en competenties leren om weer te gaan sprankelen met nieuwe vitaliteit. Je wilt oude patronen die je flow energie blokkeren loslaten en transformeren. Je kiest voor een kanteling om weer een connectie te voelen met je echte talenten en je pure levensenergie. Je wilt ontdekken hoe je meer vanuit bezieling, vanuit je pure zelf en natuurlijke flow kunt leven.  Dit is je volgende stap om vanuit meer zelfvertrouwen en overgave in de stroom te leven.

Ik ga graag in de workshop en coaching in op jouw verhaal en om samen het geheim van flow leven te ontdekken. Ik leer je de flow lifestyle waardoor je wensen en verlangens op een magische wijze vorm gaat geven in jouw leven.

De werkvormen zijn gevarieerd; korte colleges, inzichtgevende dialogen, groepssessies, individuele coaching zowel binnen als buiten in de natuur. De sfeer is los en informeel.

Neem contact met mij op om verder te praten.

TOOLS VOOR EEN FLOW LIFESTYLE

Jouw verhaal en uitdagingen zijn het startpunt.

– De drama driehoek; eenzaam leven vanuit de positie van redder, slachtoffer of held.

– Leven vanuit alleen je onrustige mind start vroeg of laat de negatieve creatiespiraal.

– Je kernbehoeften en je valkuilen als je behoeften niet vervult worden.

– Patronen en onbewuste programmeringen die je flow energie blokkeren loslaten.

– Zelfafwijzing bewust transformeren naar zelfwaardering als sleutel naar flow.

– De fun-factor als indicator van flow energie.

– Op zoek naar je verborgen programma met je authentieke talenten en pure zelf

– De geluks driehoek; flow leven vanuit je pure zelf als coach, uitdager en creator van een opwindende toekomst.

– Het geheim van de positieve creatiespiraal en magische resultaten.

– Betekenisvol en moeiteloos leven voor jezelf en je naasten.

 

ACCOMMODATIE

Je verblijft in ons luxe guesthouse op ons landgoed Dulce Vida op Mallorca. De guesthouse is een vleugel van de finca met eigen entree, tuin en groot terras met een prachtig uitzicht op de bergen en Palma. Bij meer dan 4 deelnemers gaan we naar een vergelijkbare accomodatie dichtbij. Je verblijft op basis van volpension en het middagmenu en avondmenu vinden plaats in vriendelijke restaurants in het dorp. Als het even kan buiten op het dorpsplein voor een unieke beleving. Een garantie om in een authentieke en rustige omgeving aan je persoonlijke groei te werken.

OMGEVING & EXCURSIES

Landgoed Dulce Vida ligt dichtbij het dorpje Algaïda in de natuur vlakbij de historische en moderne stad Palma. Het landgoed ligt heerlijk centraal op het eiland om excursies te maken. Optioneel is om samen de markt van Santa Catalina te bezoeken in Palma en een bezoek te brengen aan Ziva To Go voor vitale voeding en detox smoothies. Een wandeling naar de spirituele tafelberg van Randa is ook een mogelijkheid.

PRIJS & DATA

Informeer naar de prijzen en data van de workshops. Liever thuisblijven? Coaching via skype is ook prima mogelijk.