boek

MIJN BOEK “OPSTAAN IN HET DONKER”

MIJN PERSOONLIJKE REIS VAN LEVEN VANUIT STRESS EN ZORGEN NAAR

MOEITELOOS LEVEN EN ONDERNEMEN

HIER DIRECT BESTELLEN

Mijn boek vertelt het verhaal van een babyboomer die onderweg van het oude tijdperk naar het nieuwe tijdperk. In het oude tijdperk gaat het om geld, materie en competitie en in het nieuwe tijdperk om menselijkheid, gevoel en cocreatie. Een man die al jong droomt van een succesvol bestaan. Het leven zit mee en hij heeft succes en heeft zijn leven aan de buitenkant dik voor elkaar. Op de top van zijn carriére is er uit het niets een crisis. Een burnout. Zijn levensenergie en werkenergie zijn op. Hij ontdekt dat hij is doorgeschoten in zijn ideaalbeeld en het contact met zijn pure zelf en zijn gevoel onderweg is verloren. Hij start met een zoektocht in zich zelf in deze tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is.

 

DOOR MIJN VERHAAL OPEN EN PUUR TE VERTELLEN KUN JIJ JE

PATRONEN DIE JE PURE ZELF EN FLOW BLOKKEREN ONTDEKKEN

Mijn boek is open en persoonlijk geschreven en uit flow. Op de dag dat ik besloot mijn verhaal in een boek naar buiten te brengen stapte ik weer in mijn natuurlijke flow. Mijn lichaam en energie begonnen direct te herstellen en mij te ondersteunen bij het schrijven. Ik voelde een verlangen om mijn verhaal te vertellen op een manier om jou zo te inspireren. Zo stapte ik uit mijn eenzaamheid en startte met cocreatie. Ik was geen slachtoffer meer van mijn levenssituatie maar nam mijn verantwoordelijkheid en stapte in de positie van creator.

 

EEN PUUR VERHAAL MET HUMOR EN ZELFREFLECTIE VOL INZICHTEN EN

TIPS OM HET GEHEIM VAN FLOW TE ONTDEKKEN

 

Veel lezers lezen “Opstaan in het Donker” in één ruk uit. Het nodigt uit je eigen leven te spiegelen aan mijn lessen en zo jouw bewustzijn te laten groeien. Het levert je veel inzichten op waarom patronen die je eerst geholpen hebben later niet meer werken. De moeilijke momenten in je leven te bezien met humor en de nodige zelfspot om luchtiger met jezelf verder te gaan. De uitdagende momenten zijn de momenten met het meeste potentieel om te groeien en dat heb ik gedaan. Ik ontwikkelde nieuwe patronen om mijn nieuwe wensen en verlangens voluit te leven. Ik deel mijn inzichten openhartig met je zodat jij jouw verhaal met een heldere kijk kunt gaan zien.